Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Mjedis e Planifikim Hapësinor

E Marte, 21.03.2017 11:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës ;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 14.3.2017,
3. Shqyrtimi i rekomandimeve për mbledhjen plenare rreth çështjes së Hades,
4. Caktimi i grupit punues për projektligjin që ka kaluar leximin e parë,
5. Te ndryshme ;

 

Procesverbali