Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Punë të Jashtme

E Enjte, 06.04.2017 09:30 në sallën N 302

Rendi i ditës

Takim me Ndihmës Sekretarin për Evropë nga MPJ e Pakistanit z. Zaheer Janjua dhe Sekretarin e Parë nga Ambasada e Pakistanit në Ankara z. Ummer Siddique