Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Punë të Jashtme

E Mërkure, 12.04.2017 10:00 në sallën S-I

Rendi i ditës

Takim i Komisionit me z. Zahir Tanin, Përfaqësues Special i Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së.

(Mediat mund të marrin pamje në fillim të mbledhjes)