Kalendari i takimeve dhe i seancave

Dëgjim publik

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikqyrjen e Agjencisë kundër Korrupcionit

E Enjte, 13.04.2017 11:00 në sallën N-506

Rendi i ditës:

Dëgjim publik për Projektligjin nr. 05/L-145 për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit nr. 2004/26 për trashëgiminë në Kosovë.

 

Transkripti