Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

E Marte, 11.04.2017 11:30 në sallën S-II

R E N D I  I  D I T Ë S


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Raportimi i Ministres për Dialog, znj. Edita Tahiri
3. Të tjera.

(Mediat mund të marrin pamje në fillim të mbledhjes)