Kalendari i takimeve dhe i seancave

Seancë Solemne

E Enjte, 13.04.2017 14:30

Rendi i ditës


1. Adresimi i senatorit amerikan, John McCain, deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës

Transkripti