Kalendari i takimeve dhe i seancave

Tryezë pune

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës

E Premte, 14.04.2017 13:00 në sallën N-506

Komisioni në bashkëpunim me qendrën kërkimore për Politikat e Sigurisë dhe Friedrich Ebert Stiftung, organizon tryezën me temë: Çka të bëjë Parlamenti për FSK-në?