Kalendari i takimeve dhe i seancave

Dëgjim publik

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri

E Marte, 25.04.2017 12:00 në sallën N-506

Rendi i ditës:

Mbikëqyrja e zbatimit të Ligjit për Dixhitalizimin e transmetimeve radiodifuzive tokësore

 

Transkripti