Kalendari i takimeve dhe i seancave

Takimi Elmi Reçica - Jean Paul Wahl

Komisioni për Punë të Jashtme

E Enjte, 20.04.2017 14:00 në sallën N204

Elmi Reçica- Kryetar i Komisionit për Punë të Jashtme, Puhie Demaku, anëtare dhe Teuta Rugova, zv/kryetare e Komisionit, presin në takim shefin e Misionit për Evropë në Asamblenë Paramentare të Frankofonisë, senatorin Jean Paul Wahl