Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Mjedis e Planifikim Hapësinor

E Mërkure, 26.04.2017 11:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës ;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 20.4.2017,
3. Raporti vjetor i Autoritetit rregullator për shërbimet e ujit për vitin 2016,
4. Shqyrtimi i projektligjit për kompleksin memorial Adem Jashari në Prekaz,
5. Te ndryshme ;

 

Procesverbali