Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Mjedis e Planifikim Hapësinor

E Premte, 05.05.2017 11:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës ;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 26.4.2017,
3. Raporti financiar i ministrisë së bujqësisë për vitin 2016, i ftuar ministri,
4. Te ndryshme ;