Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Kryesisë

Kryesia e Kuvendit

E Premte, 05.05.2017 14:00 në sallën C 301

Rendi i ditës

1. Kërkesa e grupeve parlamentare: Nisma për Kosovën, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dhe Lëvizja Vetëvendosje në lidhje me Mocionin e mosbesimit për Qeverinë e Republikës së Kosovës.