Kalendari i takimeve dhe i seancave

Seanca konstituive

E Enjte, 03.08.2017 10:00

Rendi i ditës

1. Formimi i Komisionit të përkohshëm për verifikimin e kuorumit dhe të mandateve të deputetëve,
2. Dhënia e betimit të deputetëve,
3. Zgjedhja e Kryetarit të Kuvendit dhe e nënkryetarëve të Kuvendit.