Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

E Premte, 06.10.2017 10:00 në sallën N204

Rendi i ditës :

1. Konstituimi i Komisionit.

 

Procesverbali