Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës

E Hënë, 09.10.2017 11:00 në sallën S-I

Rendi i ditës:


Konstituimi i Komisionit.

 

Procesverbali