Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim

E Hënë, 09.10.2017 14:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Mbledhja Konstituive e Komisionit.

 

Procesverbali