Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal

E Marte, 10.10.2017 11:00 në sallën S-II

Rendi i ditës:

1. Konstituimi i Komisionit;

 

Procesverbali