Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

E Marte, 10.10.2017 13:00 në sallën S-I

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Konstituimi i Komisionit;
3. Diskutim lidhur me aktivitetet e Komisionit;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali