Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë

E Premte, 13.10.2017 11:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:

1. Konstituimi i komisionit;