Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës

E Marte, 17.10.2017 10:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhjet e komisionit e mbajtura me datë 09.10.2017 ;
3. Informim nga Ministri i Punëve të Brendshme, z.Flamur SEFAJ lidhur me prioritetet dhe sfidat e kësaj ministrie;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali