Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Integrime Evropiane

E Marte, 24.10.2017 10:00 në sallën N 225

RENDI I DITËS

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Raportim i z. Abelard Tahiri - Ministër i Drejtësisë, lidhur me përmbushjen e obligimeve në kuadër të agjendës evropiane;
3. Te ndryshme.

 

Procesverbali