Kalendari i takimeve dhe i seancave

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

E Marte, 24.10.2017 14:00 në sallën S-I

Rendi i ditës:

Raportim i z. Abelard Tahiri - Ministër i Drejtësisë për të diskutuar në lidhje me Marrëveshjen për Drejtësinë të datës 10 shkurt 2015

 

ProcesverbaliTranskripti