Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

E Mërkure, 24.01.2018 10:00 në sallën N 302

RENDI I DITËS

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Shqyrtimi i draft planit të punës së Komisionit për vitin 2018;
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali