Transkriptet

    Seancė Plenare

    E Premte, 23.12.2016 00:15
    1. Shqyrtimi i dytė i Projektligjit pėr Buxhetin e Republikės sė Kosovės pėr vitin 2017

    ProcesverbaliTranskripti
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com