Ligjet sipas emrit

05/L-044Shpalo (PDF)

Ligji pėr Zonėn e rrezikuar mjedisore tė Obiliqit dhe rreth tij

Vėrejtje: Shpallur, nė pajtim me nenin 80.5 tė Kushtetutės sė Republikės sė Kosovės, datė, 22.12.2016

U miratua nga Kuvendi:
30.11.2016
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
22.12.2016
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com