Ligjet sipas emrit

05/L-124Shpalo (PDF)

Ligji pėr ratifikimin e Marrėveshjes financiare pėr IPA 2015 ndėrmjet Kosovės dhe Bashkimit Evropian

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 01.12.2016, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-043-2016, Datė 14.12.2016

U miratua nga Kuvendi:
01.12.2016
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
14.12.2016
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com