Ligjet sipas datės sė shpalljes

Gusht 2015

05/L-054Shpalo (PDF)

Ligji pėr mbrojtjen juridike dhe mbėshtetjen financiare tė personave tė akuzuar potencial nė proceset gjyqėsore pran Dhomave tė Specializuara

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 03.08.2015, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-028-2015, Datė 20.08.2015

U miratua nga Kuvendi:
03.08.2015
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
20.08.2015
05/L-053Shpalo (PDF)

Ligji pėr Dhomat e Specializuara dhe Zyrėn e Prokurorit tė Specializuar

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 03.08.2015, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-027-2015, Datė 20.08.2015

U miratua nga Kuvendi:
03.08.2015
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
20.08.2015
05/L-040Shpalo (PDF)

Ligji pėr ndryshimin dhe plotėsimin e Ligjit nr.04/L-026 pėr markat tregtare

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 31.07.2015, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-026-2015, Datė 17.08.2015

U miratua nga Kuvendi:
31.07.2015
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
17.08.2015
05/L-027Shpalo (PDF)

Ligji pėr dixhitalizimin e transmetimeve radiodifuzive tokėsore

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 30.07.2015, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-025-2015, Datė 17.08.2015

U miratua nga Kuvendi:
30.07.2015
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
17.08.2015
05/L-039Shpalo (PDF)

Ligji pėr ndryshimin dhe plotėsimin e Ligjit nr.04/L-029 pėr patenta

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 31.07.2015, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-024-2015, Datė 17.08.2015

U miratua nga Kuvendi:
31.07.2015
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
17.08.2015
05/L-037Shpalo (PDF)

Ligji pėr tatimin mbi vlerėn e shtuar

Vėrejtje: Shpallur, nė pajtim me nenin 80.5 tė Kushtetutės sė Republikės sė Kosovės, datė, 12.08.2015

U miratua nga Kuvendi:
22.07.2015
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
12.08.2015
05/L-022Shpalo (PDF)

Ligji pėr armė

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 23.07.2015, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-022-2015, Datė 11.08.2015

U miratua nga Kuvendi:
23.07.2015
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
11.08.2015
05/L-017Shpalo (PDF)

Ligji pėr ndryshimin dhe plotėsimin e Ligjit nr.03/L-246 pėr pajisje me armė, municion dhe pajisje pėrkatėse tė sigurisė pėr Institucionet e Autorizuara Shtetėrore pėr siguri

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 23.07.2015, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-023-2015, Datė 11.08.2015

U miratua nga Kuvendi:
23.07.2015
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
11.08.2015
05/L-028Shpalo (PDF)

Ligji pėr tatimin nė tė ardhurat personale

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 22.07.2015, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-020-2015, Datė 07.08.2015

U miratua nga Kuvendi:
22.07.2015
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
07.08.2015
05/L-029Shpalo (PDF)

Ligji pėr tatimin nė tė ardhurat e korporatave

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 22.07.2015, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-021-2015, Datė 07.08.2015

U miratua nga Kuvendi:
22.07.2015
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
07.08.2015
05/L-043Shpalo (PDF)

Ligji pėr faljen e borxheve publike

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 22.07.2015, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-019-2015, Datė 07.08.2015

U miratua nga Kuvendi:
22.07.2015
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
07.08.2015
05/L-046Shpalo (PDF)

Ligji pėr ndryshimin dhe plotėsimin e Ligjit nr.05/-L-001 pėr Buxhetin e Republikės sė Kosovės

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 16.07.2015, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-018-2015, Datė 03.08.2015

U miratua nga Kuvendi:
16.07.2015
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
03.08.2015
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com