Lajmet e fundit

 • E Marte, 23.01.2018

  Nga mbledhja e Komisionit për Legjislacion…

  U diskutua lidhur me rëndësinë e ndryshimit të Ligjit për Familjen. Komisioni nuk e përkrahu raportin me amendamente të komisionit funksional në Projektligjin për Tatimin në Pronën e Paluajtshme. Komisioni fton për raportim ministrin e Drejtësisë lidhur me Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Prokurorin e Shtetit lexo më shumë

 • E Marte, 23.01.2018

  Në Strasburg po mbahet Sesioni i 1-rë i APKiE-së për vitin 2018

  Delegacioni i Kuvendit të Kosovës, i kryesuar nga nënkryetari Xhavit Haliti, po merr pjesë në diskutimet e komisioneve të APKiE-së lexo më shumë

 • E Marte, 23.01.2018

  Komisioni për Zhvillim Ekonomik...

  Pretendimet e kompanisë “Bechtel-Enka” i takojnë periudhës qeverisëse 2014- 2016, tha ministri, Pal Lekaj lexo më shumë

 • E Marte, 23.01.2018

  Nga mbledhja e Komisionit për Arsim…

  Komisioni Shqyrtoi vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës për ratifikimin e anëtarëve të Këshillit Shtetëror të Cilësisë lexo më shumë

 • E Marte, 23.01.2018

  Nga mbledhja e Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e FSK-së

  Komisioni përkrahu raportin me propozim-amendamente për Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për kontrollin dhe mbikëqyrjen e kufirit shtetëror, si dhe raportin me propozim amendamente për Projektligjin për Infrastrukturë Kritike dhe procedohen në seancë plenare lexo më shumë