Kuvendi i Republikës së Kosovës

Fikrim Damka

PARTIA:KOSOVA DEMOKRATIK TÜRK PARTISI (KDTP)

GRUPI PARLAMENTAR: Grupi Parlamentar 6+ (GP6+)

KOMISIONET: Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale Komisioni për Buxhet dhe TransfereKomisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë

Nationality: Turkish;

Date of birth: 16.10.1972;

Place of birth: Prizren;

Marital status: Married

Education: University studies;

Other languages: Albanian, Serbian, English;

Previous or current activities and functions: MP, Party Chairman;

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit