Kuvendi i Republikës së Kosovës

Albulena Balaj - Halimaj

PARTIA:NISMA SOCIALDEMOKRATE (NISMA)

GRUPI PARLAMENTAR: Nisma Socialdemokrate (NISMA)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 09.10.1985;

Vendlindja: Prizren;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Master Kushtetues- Administrativ;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Drejtoreshe e shkollës, Asistente në Kolegj;

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit