Kuvendi i Republikës së Kosovës

Faton Bislimi

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

KOMISIONET: Komisioni për Integrim Evropian

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 12.02.1983;

Vendlindja: Gjilan;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Dr (PhD);

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Anëtar i KK Gjilan 2017. Shef kabineti i Kryetarit të Komunës Gjilan 2018;

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit