Kuvendi i Republikës së Kosovës

Komisioni për Buxhet dhe Transfere

Komisioni për Buxhet dhe Transfere (tutje Komisioni), është komision funksional dhe i përhershëm. Komisioni, në kuadër të fushëveprimit dhe të përgjegjësive, i shqyrton të gjitha çështjet, që kanë të bëjnë me buxhetin dhe me financat.

Kalendari i aktiviteteve të komisionit

e martë, 11:00 25 Shkurt 2020
Salla C203

Mbledhja e komisionit

Procesverbali

Të pranishëm: Hekuran Murati, Shkumbin Demaliaj, Verica Qeraniq, Mimoza Kusari-Lila, Yllza Hoti, Fatmir Rexhepi, Shkëlzen Hajdini, Bedri Hamza, Kujtim Gashi dhe Fikrim Damka. Nga stafi mbështetës i Komisionit: Vilson Ukaj, Sabrije Iseini dhe Dashurije Canolli.

Munguan: Haxhi Shala.

Të ftuar: Violeta Smajlaj – këshilltare e lartë për bashkëpunim me Kuvendin nga ZKA, Albulena Avdiu - gazetare nga Ekonomia Sot, Halide Rexhepi – gazetare nga Ekonomia Online, Albulena Mavara – gazetare nga Epoka e Rem Ismail Shabani – gazetar nga Kosovapress, Marigona Brahimi – gazetare nga Zër, Rina Ajvazi - praktikante nga KDI.

Rendi i ditës
e mërkurë, 10:00 04 Mars 2020
Salla C203

Mbledhja e komisionit

Procesverbali

Të pranishëm: Hekuran Murati, Verica Qeraniq, Mimoza Kusari-Lila, Yllza Hoti, Shkelzen Hajdini, Kujtim Gashi, Haxhi Shala dhe Fikrim Damka. Nga stafi mbështetës i Komisionit: Vilson Ukaj, Sabrije Iseini dhe Dashurije Canolli.

Munguan: Shkumbin Demaliaj, Bedri Hamza dhe Fatmir Rexhepi.

Të ftuar: Agim Krasniqi – Zv.Ministër nga Ministria e Financave dhe Tranfereve, Ruzhdi Morina – Kryesues i Bordit Drejtues të Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës dhe Adrian Zalli – Drejtor Menaxhues nga Fondi i Kursimeve Pensionale të Kosovës. Pjesëmarrës të tjerë: Violeta Smajlaj – Këshilltare e lartë për bashkëpunim me Kuvendin nga ZKA, Albulena Avdiu - gazetare nga Ekonomia Sot, Evetar Zeqiri – konsulent nga OSCE, Feride Zeka – Zyrtare nga Zyra e BE-së në Kosovë , Mirjeta Duraku- Gazetare nga Kosova Press, Musafë Hoxha – Praktikant nga KDI, Xheneta Murtezaj- Gazetare nga BIRN, Rasim Selmanaj- deputet.

Rendi i ditës

Përbërja e komisionit

Dokumentet e komisionit

e hënë 01 Janar 0001

Formular për Raportim Vjetor Financiar për vitin 2019

e hënë 01 Janar 0001

Udhëzimet për plotësimin e “Formularit për Raportim Vjetor Financiar”