Kuvendi i Republikës së Kosovës

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit

Komisioni për Legjislacion Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit, si Komision i Përhershëm, e shqyrton bazën juridike dhe kushtetuese për nxjerrjen e çdo ligji të Kuvendit të Kosovës.

Kalendari i aktiviteteve të komisionit

e premte, 11:00 21 Shkurt 2020
Salla N204

Mbledhja e komisionit

Procesverbali

Të pranishëm: Driton Selmanaj, Dimal Basha, Artan Abrashi, Shkëmb Manaj, Abelard Tahiri dhe Albulena Balaj-Halimi. Stafi mbështetës i komisionit: Visar Krasniqi, dhe Mirlinda Kolgeci.

Munguan: Hajredin Kuçi, Fikrim Damka, Donika Kadaj-Bujupi dhe Ljubinko Karaxhiq.

Të ftuar: Vullnet Bugaqku-GLPS, Dafina Maxhuni-KDI, Agnesa Haxhiu-KDI, Jetmira Zeka-D4D, Anila Kadiu-OSBE, Arben Isufi- OSBE, Sanije Berisha-OSBE, Faton Fetahu-GP-PDK, Shefki Kastrati-NDI, Florim Shefqeti-OAK, Edita Kusari-EUSR, Blerina Kurtaj-OAK-AVOKATE.

Rendi i ditës
e premte, 11:00 21 Shkurt 2020
Salla N204

Mbledhja e komisionit

Procesverbali

Të pranishëm: Driton Selmanaj, Dimal Basha, Artan Abrashi, Shkëmb Manaj, Abelard Tahiri dhe Albulena Balaj-Halimi. Stafi mbështetës i komisionit: Visar Krasniqi, dhe Mirlinda Kolgeci.

Munguan: Hajredin Kuçi, Fikrim Damka, Donika Kadaj-Bujupi dhe Ljubinko Karaxhiq.

Të ftuar: Vullnet Bugaqku-GLPS, Dafina Maxhuni-KDI, Agnesa Haxhiu-KDI, Jetmira Zeka-D4D, Anila Kadiu-OSBE, Arben Isufi- OSBE, Sanije Berisha-OSBE, Faton Fetahu-GP-PDK, Shefki Kastrati-NDI, Florim Shefqeti-OAK, Edita Kusari-EUSR, Blerina Kurtaj-OAK-AVOKATE.

Rendi i ditës

Përbërja e komisionit

Dokumentet e komisionit

(Nuk ka dokumente)