Kuvendi i Republikës së Kosovës

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, është Komision Funksional.

Kalendari i aktiviteteve të komisionit

e hënë, 11:00 24 Shkurt 2020
Salla N204

Mbledhja e komisionit

Procesverbali

Të pranishëm: Rasim Demiri, Besa Ismaili-Ahmeti, Jasmina Dedić, Salih Zyba, Fjolla Ujkani, Saranda Bogujevci, Marigona Geci, Saranda Musliu, Valdete Idrizi, Teuta Haxhiu dhe Albulena Balaj-Halimaj.

Të ftuar: Stafi mbështetës i Komisionit: Selman Ymeri, koordinator dhe Zana Ulaj praktikante në Komisionin për të Drejtat e Njeriut, Kuvendi i Kosovës. Pjesëmarrës të tjerë: Mejreme Tahirukaj-Radio Kosova, Visar Morina-OSBE konsulent, Anila Kadiu-OSBE, Fitore Berisha-Ekonomia Online, Rozafe Thaçi-QKSS, Festa Zajmi-KDI, Agnesa Haxhiu-KDI, Nexhmije Ahmeti-Kuvendi i Kosovës, Sanije Berisha-OSBE.

Rendi i ditës
e hënë, 11:00 24 Shkurt 2020
Salla N204

Mbledhja e komisionit

Procesverbali

Të pranishëm: Rasim Demiri, Besa Ismaili-Ahmeti, Jasmina Dedić, Salih Zyba, Fjolla Ujkani, Saranda Bogujevci, Marigona Geci, Saranda Musliu, Valdete Idrizi, Teuta Haxhiu dhe Albulena Balaj-Halimaj.

Të ftuar: Stafi mbështetës i Komisionit: Selman Ymeri, koordinator dhe Zana Ulaj praktikante në Komisionin për të Drejtat e Njeriut, Kuvendi i Kosovës. Pjesëmarrës të tjerë: Mejreme Tahirukaj-Radio Kosova, Visar Morina-OSBE konsulent, Anila Kadiu-OSBE, Fitore Berisha-Ekonomia Online, Rozafe Thaçi-QKSS, Festa Zajmi-KDI, Agnesa Haxhiu-KDI, Nexhmije Ahmeti-Kuvendi i Kosovës, Sanije Berisha-OSBE.

Rendi i ditës

Përbërja e komisionit

Dokumentet e komisionit

(Nuk ka dokumente)