Kuvendi i Republikës së Kosovës

Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike

Komisioni, në kuadër të fushëveprimit dhe të përgjegjësive, i shqyrton të gjitha çështjet që kanë të bëjnë me fushën e energjisë, minierave, sektorit postar, telekomunikacionit, teknologjisë së informacionit dhe komunikimit, ekonomisë dixhitale, tregtisë, industrisë, turizmit, mbrojtjes së konsumatorit, naftës, mallrave strategjike, zonave ekonomike, pronësisë industriale, ndërmarrësisë, marrëdhënies së punës, punësimit, sigurisë dhe shëndetit në punë, dialogut social, sektorit privat, investimeve të huaja dhe investimeve strategjike, si dhe monitorimin e ndërmarrjeve publike.

Kalendari i aktiviteteve të komisionit

e enjte, 11:00 20 Shkurt 2020
Salla N303

Mbledhja e komisionit

Procesverbali

Të pranishëm: Endrit Shala, kryetar, Doruntinë Maloku - Kastrati, nënkryetare e parë, Zoran Mojsiloviç, nënkryetar i dytë, Mimoza Kusari-Lila, Valentina Bunjaku - Rexhepi, Memli Krasniqi, Ferat Shala, Pal Lekaj dhe Adem Hoxha, anëtarë.

Munguan: Hekuran Murati dhe Elbert Krasniqi, anëtarë.

Të ftuar: Anila Kadiu, Arbër Prenaj dhe Sanije Berisha – OSBE; Albulena Avdiu – Ekonomia sot; Sanije Jusufi – Koha ditore dhe Albulena Mavraj – Epoka e re. Stafi mbështetës i komisionit: Armend Ademaj, Muhamet Morina, Besim Haliti dhe Veton Raci.

Rendi i ditës
e enjte, 11:00 20 Shkurt 2020
Salla N303

Mbledhja e komisionit

Procesverbali

Të pranishëm: Endrit Shala, kryetar, Doruntinë Maloku - Kastrati, nënkryetare e parë, Zoran Mojsiloviç, nënkryetar i dytë, Mimoza Kusari-Lila, Valentina Bunjaku - Rexhepi, Memli Krasniqi, Ferat Shala, Pal Lekaj dhe Adem Hoxha, anëtarë.

Munguan: Hekuran Murati dhe Elbert Krasniqi, anëtarë.

Të ftuar: Anila Kadiu, Arbër Prenaj dhe Sanije Berisha – OSBE; Albulena Avdiu – Ekonomia sot; Sanije Jusufi – Koha ditore dhe Albulena Mavraj – Epoka e re. Stafi mbështetës i komisionit: Armend Ademaj, Muhamet Morina, Besim Haliti dhe Veton Raci.

Rendi i ditës

Përbërja e komisionit

Dokumentet e komisionit

e hënë 01 Janar 0001

Plani i punës së komisionit për ekonomi 2020

e hënë 01 Janar 0001

RAPORTI FUNDMANDATOR 2017-2019 KOMISIONI PER ZHVILLIM EKONOMIK, INFRASTRUKTURE DHE ZHVILLIM RAJONAL