Të Gjitha lajmet

Udhëheqja e Kuvendit të Kosovës vizitoi komunën e Prishtinës

25.03.2004

Gatishmëri për t’i riparuar dëmet e protestave të dhunshme <BR>Është krijuar komisioni për vlerësimin e dëmeve <BR>Të mos riciklohet dhuna

Kryparlamentari Daci priti kryeadministratorin Holkeri

25.03.2004

Për një partneritet të vërtetë ndërmjet institucioneve vendëse dhe mekanizmave ndërkombëtarë <BR>Të sanohet gjendja e krijuar pas protestave të dhunshme <BR>Të luftohet kriminaliteti dhe të veprojë drejtësia

Fjala e Kryetarit të Kuvendit të Kosovës në Seancën plenare më 25 mars 2004

25.03.2004

Është përgjegjësi e jona që të dënojmë demonstratat e dhunshme, si metodë dhe mjet i palejueshëm dhe i padobishëm në shoqërinë demokratike, kur kemi institucionet legale dhe legjitime të zgjedhura me votën e lirë të popullit.

Kryeparlamentari Daci viziton Kuvendin Komunal të Shtimes dhe atë të Prizrenit

25.03.2004

Bashkë me kryeparlamentarin do të jenë edhe anëtarët e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës

Kryesisë së Kuvendit të Kosovës - Solana e Paten

24.03.2004

Gatishmëri për të përballuar gjendjen dhe qëndruar në rrugën evropane të Kosovës Vendosmëri për t’i dënuar krimin dhe kriminelët Përfaqësuesit serbë të Kryesisë shprehen se institucionet e Kosovës nuk janë të gatshme të marrin përgjegjësitë për revoltat e dhunshme, kurse përvjetorin e ndërhyrjes së NATO-s në Kosovë e vlerësojnë vit jubilar i spastrimit etnik të serbëve<BR> Solana: Nga takimi po dal më pesimist se kur kam hyrë