Të Gjitha lajmet

Kryeparlamentari Daci takohet me Brajshon, Kadinë dhe Fellerin

12.03.2004

Sulmi me eksploziv në Presidencë është akti më i rëndë terrorist ndaj institucioneve të Kosovës

Protestë e Komisionit për Buxhet

12.03.2004

Komisioni për Buxhet dënon aktin e dhunshëm kundër Rezidencës së Presidentit Rugova

Kosumi pret Koalicionin e shoqërisë civile për reformën zgjedhore

12.03.2004

Mbështetje zgjedhjeve proporcionale me lista të hapura dhe me shtatë zona zgjedhore

Minatorët dekorojnë kryeparlamentarin Daci

10.03.2004

Daci: Pak kemi bërë për minatorët e “Trepçës”, dyshoj se e kam merituar këtë mirënjohje “Trepça” nuk mund të aktivizohet me ndërhyrje buxhetore, por nëpërmjet privatizimit dhe pjesë-pjesë

Në sesionin plenar të 17 marsit shqyrtohen 13 projektligje

09.03.2004

Kryesia e Kuvendit shpreh shqetësim për moszbatimin e ligjeve të miratuara <BR>Nuk kalon kërkesa e koalicionit “Kthimi” për heqjen e muraleve në holin e Kuvendit