Lajmet e fundit

Kryetari Glauk Konjufca bëri nderime në Kompleksin memorial në Gllogjan

e premte, 24.03.2023

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport

e premte, 24.03.2023

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!