Lajmet e fundit

Gjatë tri ditëve rreth 400 bashkatdhetarë vizituan Kuvendin

e premte, 23.07.2021

Komisioni për Ekonomi… mbajti dëgjim publik me përfaqësuesit e bizneseve

e premte, 23.07.2021

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!