Kuvendi i Republikës së Kosovës

Aktivitetet e transparencës së Kuvendit

U mbajt takimi i deputetëve me qytetarët e Gjakovës

Mbi 150 qytetarë të Gjakovës i janë përgjigjur sot ftesës së Forumit për Transparencë të Kuvendit të Republikës së Kosovës, për të diskutuar me deputetët që vijnë nga ky rajon dhe më gjerë.

U mbajt takimi i deputetëve me qytetarët e Gjakovës

Mbi 150 qytetarë të Gjakovës i janë përgjigjur sot ftesës së Forumit për Transparencë të Kuvendit të Republikës së Kosovës, për të diskutuar me deputetët që vijnë nga ky rajon dhe më gjerë.

Të premten mbahet takim i deputetëve me qytetarët e Gjakovës

Në vazhdën e aktivitetit "Ditët e Kuvendit", të premten, më 4 maj 2018, mbahet takimi i deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës me qytetarë të Gjakovës

Prizreni, nikoqiri i radhës i "Ditëve të Kuvendit"

Me iniciativën e Forumit për Transparencë Parlamentare të Kuvendit të Kosovës, në vijim të aktivitetit "Ditët e Kuvendit", sot në Prizren, në Shtëpinë e Kulturës, u zhvillua një takim i qytetarëve të Prizrenit me deputetët: Driton Selmanaj, Nezir Çoçaj, Haxhi Avdyli, Arbër Rexhaj, Shqipe Pantina, Blerim Kuçi, Zafir Berisha dhe Emilija Rexhepi.

Nesër mbahet takim i deputetëve me qytetarët e Prizrenit

Në vazhdën e aktivitetit "Ditët e Kuvendit", të premten, më 27 prill 2018, mbahet takimi i deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës me qytetarë të Prizrenit.