Kuvendi i Republikës së Kosovës

Glauk Konjufca

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 25.07.1981;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: I lartë - Fakultet;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet;