Kuvendi i Republikës së Kosovës

Albin Kurti

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 24.03.1975;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: I lartë, Inxh. i Elektroteknikës;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbo-kroate;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet i Kuvendit të Kosovës në legjislaturat 4,5 dhe 6. Kryetar i Lëvizjes VETËVENDOSJE!;