Kuvendi i Republikës së Kosovës

Albulena Haxhiu

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 11.05.1987;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Fakulteti Juridik

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: