Kuvendi i Republikës së Kosovës

Anton Quni

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 09.06.1967;

Vendlindja: Gjakovë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Akademi Ushtarake;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbo-kroate;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: TMK, FSK, Këshilltar Politik i Presidentit, Deputet;