Kuvendi i Republikës së Kosovës

Arben Vitia

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 24.12.1973;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: I lartë;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbe, Boshnjake;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: