Kuvendi i Republikës së Kosovës

Avdullah Hoti

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 04.02.1976;

Vendlindja: Ratkoc - Rahovec;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Dr. Ecc.;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze; Serbe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Ish deputet, mësimdhënës në UP;