Kuvendi i Republikës së Kosovës

Besian Mustafa

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 14.08.1984;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: Beqar;

Arsimimi: Master;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Zëdhënës i LDK-së;