Kuvendi i Republikës së Kosovës

Driton Selmanaj

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 03.09.1979;

Vendlindja: Mushtisht - Suharekë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Jurist;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet;