Kuvendi i Republikës së Kosovës

Albulena Balaj - Halimaj

PARTIA:NISMA SOCIALDEMOKRATE (NISMA)

GRUPI PARLAMENTAR: NISMA - AKR - 6+ (NISMA - AKR - 6+)

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 09.10.1985;

Vendlindja: Prizren;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Master Kushtetues- Administrativ;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Drejtoreshe e shkollës, Asistente në Kolegj;