Kuvendi i Republikës së Kosovës

Ramush Haradinaj

PARTIA:ALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS (AAK)

GRUPI PARLAMENTAR: Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

Përkatësia etnike: Kosovar - Shqiptar;

Ditëlindja: 

Vendlindja: Gllogjan;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Jurist;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Frënge;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: